Asiakkaamme oli muuttamassa nopealla aikataululla uusiin kuntosalilta vapautuneisiin tiloihin ja toivoi niihin nykyaikaista, joustavaa ja rekrytointivalttinakin toimivaa sisustusta.

Yrityksen raikas brändi-ilme antoi suuntaviivat tilojen visuaaliselle ilmeelle ja värimaailmalle. Ilmettä sovellettiin pehmein ja hennoin mutta raikkain värisävyin. Puun ja lempeiden värisävyjen avulla pyrittiin pois tavanomaisesta toimistoilmeestä, kohti aavistuksen kodinomaisempaa ilmettä. Pirteillä yksityiskohdilla ja leikkisän pehmeällä muotokielellä tavoiteltiin rentoa tunnelmaa. Myös akustisiin olosuhteisiin sekä valaistukseen ja sen lämpötilaan kiinnitettiin huomiota tavoitellun lopputuloksen saavuttamiseksi.

Toimistoa vartioi symbolinen puuportti. Sen kautta saavutaan ensimmäisen kerroksen monikäyttöiseen aulatilaan, jossa sijaitsevat mm. vastaanottotiskiksi taipuva avokeittiö, odottelulounget ja adhoc-kokoustamista varten suunnitellut pöytäryhmät. Neuvottelumaailmat ja external-työntekijöille tarkoitetut tilat on erotettu omiksi yksiköikseen lasiseinillä, jotka avaavat näkymiä ja mahdollistavat valon vapaan kulun tilassa.

Huomion keskipiste on kuitenkin kirkkaan keltainen portaikko, joka johtaa yläkerran privaatimpeihin työtiloihin. Portaiden yläpäästä löytyvä ruokailuun ja kahvitteluun soveltuva monitila toimii koko toisen kerroksen sydämenä. Tilassa on mahdollista järjestää erityyppisiä tilaisuuksia. Sen ympärille on sijoiteltu erikokoisia neuvottelu- ja projektitiloja, jotka on sisustettu vaihtelevasti monocolor-periaatetta soveltaen. Näiden joukosta löytyy tiloja myös nopeille seisomakokouksille sekä puhelinhuoneita. Varsinaiset työtilat ovat yleisilmeeltään ja väreiltään seesteisempiä kuin energisoivat kohtaamisiin tarkoitetut yleiset tilat.