Modern Way of Traveling

Modern Way of Traveling


UNIT

Laivasuunnitteluun erikoistunut tiimimme tuntee tulevaisuuden matkustustrendit ja visioi elämyslähtöiset asiakastilat päämääränään asiakasyrityksen bisneksen kehittäminen.

Aloitamme suunnittelun bisneslähtöisesti loppukäyttäjän tarpeista ja etenemme lopputulosta kohti matkustajakokemus edellä matkustustapahtuman sujuvuutta ja tilojen helppohoitoisuutta unohtamatta. Tavoitteenamme on kehittää vetovoimaisia matkantekoa vauhdittavia tiloja, jotka ovat itsessään destinaatioita jonne halutaan palata. Otamme aktiivisesti osaa asiakkaan bisneksen kehittämiseen ja huolehdimme tarvittaessa koko asiakaspolusta tietokoneen ruudulta fyysiseen kohteeseen ja takaisin.

Toimistomme suunnittelemiin kohteisiin kuuluvat mm.  Viking Grace, Tallink Megastar ja Finnairin A350 lentokoneet, joissa kaikissa mieleenpainuva sisustus on toiminut oleellisena vetovoimaisuustekijänä.  

Ota yhteyttä

Samuli Hintikka

Partner, Head of Production

’Matkanteon tulee olla vähintään yhtä elämyksellinen osa matkaa kuin määränpääkin. Visioimme intohimoisesti menestyskonsepteja tulevaisuuden tarpeisiin,’

Tilaa dSignin uutiskirje

Saat uusimmat sisustusuutiset sähköpostiisi.