Iskun MyFlow-huonekaluperhe


“Tein Iskulle lupauksen. Lupasin suunnitella toimistokalusteperheen, jolla pystyisi luomaan helposti yhtenäisen ilmeen ja hyvää energistä fiilistä ja flowta mihin tahansa työtilaan. 

Mallistolle oli selvä tarve, sillä monitilatoimistoja rasittava hajanainen yleisilme johtuu yleensä siitä, että ne on koottu eri mallistojen osista kun kenelläkään ei ole ollut tarjota kunnollista kaikkiin tarpeisiin taipuvaa kokonaisuutta.

Tehtävä ei ollutkaan ihan helppo. Mutta kun viimein löysimme lopullisen idean sileiksi hioutuneista rantakallioista suunnittelu lähti vauhtiin ja eteni loistavassa flowssa juuri niin kuin unelmaprojekteissa on tapana. Löytyneen pyöristetyn muotokielen ansiosta tuotteista tuli sellaisia kuin olimme halunneet; energisiä mutta helposti lähestyttäviä. 

Kokonaisuuden kruunuksi kehitimme tuoliin metalliosan, jonka nimesimme koruksi. Osa ei ole suuri mutta antaa luonnetta koko mallistolle. Sen värin valinnalla voi määrittää koko miljöön hengen ja tuoda simppeliinkiin miljööseen hitusen hohdetta.Ylellisen oloinen messinki antaa erilaisen viestin kuin viileä kromi.

Suunnittelimme MyFlow-kokonaisuuteen myös oman energisoivan tuoksunsa ja sävelsimme dj Slown kanssa hyvään työmoodiin virittävän uniikin biisin, sillä ihminen elää tilaa neljällä aistilla ja kokonaistunnelma on lopulta se, joka ohjaa ihmisen tekemistä.

Tuotteissa tärkeintä ovat kuitenkin loppuun asti hiotut detaljit. Ne kertovat laadusta ja erottavat parhaat keskinkertaisista. Oli suorastaan nautinto päästä taas kehittämään niitä alan parhaiden osaajien kanssa Iskulla. Kunnioitan talosta löytyvää 90 vuoden kokemusta ja alansa huippua edustavaa tekniikkaa.

Olen myös vilpittömän ylpeä ja iloinen siitä, että MyFlow- tuoteperhe on sekä suunniteltu että valmistettu Suomessa. Se on harvinaista herkkua tänä päivänä.” 

Malliston suunnittelija Vertti Kivi


Ota yhteyttä
Tilaa dSignin uutiskirje

Saat uusimmat sisustusuutiset sähköpostiisi.