Finnairin uusissa Airbus-koneissa sisätilojen ilme perustuu pitkälle dSignin kehittämään Space Alive-konseptiin, jossa ideana on tilan tunnelman muuntuminen lennon edetessä. Toukokuussa 2015 sisustus palkittiin alan parhaana arvostetussa Yacht and Aviation Awards –kilpailussa kategoriassa Commercial Aviation – Economy/Business Class.

”Finnairille menestyminen International Yacht & Aviation Award -kilpailussa on suuri kunnia. Hienoa, että uudet koneemme ovat jo ennen käyttöönottoaan saaneet tällaista huomiota. Tiimimme on tehnyt upeaa työtä ”, sanoo Finnairin Vice President Jarkko Konttinen.

Tunnelmanmuutosten lisäksi uusien koneiden sisustusta hallitsee Finnairin raikas, puhdas, sinivalkoinen ja laadukas ilme. Koneessa on lukuisia tarkkaan harkittuja design-yksityiskohtia, kuten esimerkiksi business-luokan Finnairille kustomoitujen istuimien taylor made -tyyppiset tikkaukset. Koneen etuseinä ja muut pinnat ovat saaneet uuden graafisen ilmeen, jossa kuviointi on taiteiltu F-kirjaimesta. Ylellistä lentokokemusta tukevat myös koneeseen valitut alan innovatiivisimmat ja laadukkaimmat materiaalit.

http://www.kauppalehti.fi/uutiset/vertti-kiven-toimistolle-korkean-tason-design-palkinto/2x9U7QeU