Ultimes Business Garden

Ultimes Business Garden

Helsinki, 750 m2


Ultimes Business Garden valmistui Vihdintien varteen Helsinkiin keväällä 2016. Suunnittelimme rakennuksen aulan vastaanottotilat ja lounasravintolan, yhteensä 750m2. Uudisrakennuksen toteutti Peab Oy.

Business Garden edustaa Peabin uusinta toimitilakonseptia, joka perustuu muunneltavuudelle, tilankäytön tehokkuudelle ja kattaville palveluille. Rakennuksen sydäntilana toimii suunnittelemamme monitoiminen ravintolatila. Ravintolatoiminnan lisäksi se palvelee yrityksiä monitoimitilana, jossa voidaan järjestää tapahtumia, pitää tapaamisia ja työskennellä. Ravintolan on tarkoitus palvella myös viereen nousevan rakennuksen henkilöstöä.

Suunnitelmamme tavoitteena oli luoda hektiseen, vilkkaasti liikennöityyn kaupunkiympäristöön rauhoittava keidastyyppinen miljöö. Tiloja varten kehittämässämme Natural Green –sisustuskonseptissa harmoninen ja lämminhenkinen tunnelma luodaan aidoilla, kosketusystävällisillä materiaaleilla, viherkasveilla ja valaistuksella. Suurissa seinäpinnoissa ja kiintokalusteissa monipuolisesti käytetty puu lisää tilan viihtyisyyttä ja tekee tilasta helposti lähestyttävän.

Kaikki materiaalivalinnat on tehty LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) ympäristöluokitukset huomioiden.

Kuvat: Tomi Parkkonen

Tilaa dSignin uutiskirje

Saat uusimmat sisustusuutiset sähköpostiisi.