Food Garden on suunniteltu asiakaskyselyjen pohjalta. Monista muista kauppakeskuksista poiketen se on erotettu muusta kappakeskuksesta omaksi  rauhalliseksi kokonaisuudekseen. Vaikka tunnelma on tiiviimpi, sisustuksessa on käytetty samoja  sisustuselementtejä kuin kauppakeskuksen puolellakin, mikä luo Ainoan kokonaiselämykseen jatkuvuutta.

1500 neliön kokoisesta tilasta löytyy 9 erityyppisiä ravintolaa lounaspaikoista, perhe- ja illallisravintoloihin.  Kaikki ravintolat on sijoitettu yhteisen tunnelmallisen keskusaukion ympärille. Asiakkaat ottaa vastaan aukiota hallitseva valtava kauppakeskuksen puoletta tuttu puuta muistuttava elementti, jonka lehvästöstä riippuvien valaisinten lämpimän sävyinen valaistus on oleellinen tilan yleistunnelmalle.

Tilasta löytyvien eriluonteisten ravintoloiden tilat on rajattu pystyrimoista koostuvilla seinäkkeillä, joita on varioitu eri tyyppisillä somisteaukotuksilla.  Puoliläpäisevät seinäkkeet yhtenäistävät ravintolamaailman visuaalista ilmettä mutta takaavat samalla ravintoloille tarpeellisen näkyvyyden. Tilan suunnittelussa on huomioitu myös muuntojoustavuus. Ravintolatoimijoiden toivomiin mahdollisiin muutoksiin ja toimijoiden vaihtuvuuteen on varauduttu ripustamalla seinäkkeet kiskoille, mikä tekee niiden siirtelystä vaivatonta.

Ravintolamaailman vastaanotto on ollut ravintoloitsijoillekin positiivinen yllätys, Foodgarden on osoittautunut kokonaisuudeksi johon halutaan palata.