Noli Studios tarjoaa pitkäaikaiseenkin käyttöön soveltuvia kodinomaisia studioita, joihin voi halutessaan yhdistää modernit hotelleista tutut palvelut.

Ensimmäinen kohde avattiin Katajanokalle lokakuussa 2019. Sörnäisten Noli avautui kuukautta myöhemmin.

Vaikka kyse on konseptista, jokainen Noli Studios -hotelli suunnitellaan oman näköisekseen alkuperäistä rakennusta kunnioittaen

Noli Sörnäisten yleisilme pohjaa 1960-luvulta peräisin olevan Kansa-talon ajalle tyypilliseen tummanpuhuvaan interjööriin. Dekoraatioiden väreissä korostuvat aikakaudelle tyypilliset ruskeat ja terrakotta. Puupintojen sävyt napattiin rakennuksen alkuperäisistä patinoituneista tammisista ikkunapuitteista. Hissiaulan laatoitus sai inspiraationsa alkuperäisestä laatoituksesta ja 1960-luvun henkeen aulaan haluttiin myös upotettu sohvaryhmä.  

Porrashuoneiden ovien myötä hotellissa käytettyjen metallien sävyiksi valikoituivat kupari ja messinki. Rakennuksen ulkoarkkitehtuurista tuttu tunnelmallinen vihreä lasi otettiin käyttöön myös sisätiloissa.

Kustannustehokkuussyistä tiloissa on käytetty runsaasti mm. maalattuja pintoja. Samasta syystä dSign on suunnitellut hotelliin suuren määrän uniikkeja irto- ja kiintohuonekaluja ja huolehtinut niiden tuottamisesta.

Hotellissa on runsaasti myös uniikkeja dSignin suunnittelemia valaisimia. Mm. portaikon valokuruunu ja aulatilojen pöytävalaisimet on suunniteltu dSignissa. Yhteisöllisyyttä tukevan Common kitchenin valaisimet on jopa puhallutettu Riihimäellä.