Tallink lanseerasi Helsinki-Tallinna reitille täysin uuden Megastar-autolautan tammikuussa 2017. Toimistomme oli alusta asti mukana kehittämässä sen asiakaslähtöistä matkustajakokemusta ja suunnitteli laivan julkisten tilojen sisustukset. 2800 matkustajaa vetävälle laivalle suunniteltiin useampia erityyppisille käyttäjille soveltuvia elämysalueita. Myös asiakasvirtojen ohjailuun kiinnitettiin suunnittelussa erityishuomiota.

Laivan tarjoamiin uudenlaisiin palveluihin kuuluvat mm. raikas, kokkien pyörittämä Free Flow Cafe sekä hampurilaisbaari. Perinteisempiä uudistettuja Tallinna-matkaan kuuluvia miljöitä edustavat avokeittiöön perustuva Buffa sekä kaksi pubia; taiteellisempi Sea Pub ja urheilumeininkiä huokuva Victory Bar.

Laivassa on myös runsaasti tilajaoltaan joustavia lounge-tiloja, jotka taipuvat helposti erikokoisten asiakasryhmien tarpeisiin. Kaikkiin tiloihin on pyritty luomaan vahvoja mutta raikkaita tunnelmia, jotka avittavat viihtyisää matkan tekoa. Alus sai alan arvostaman Shippax teknologia ja design -palkinnon 2017.