Hilton-hotelliketju aloitti Baltianmaiden valloituksen Tallinnasta. Kesäkuussa 2016 kaupungin keskustaan avatun Hilton Tallinn Park hotellin suunnittelu aloitettiin toimistossamme 2012. Sisustimme 26 500 neliötä käsittävään hotelliin aulatilojen lisäksi 220 eritasoista huonetta, Able Butcher -ravintolan, baareja, kylpyläosaston, kuntosalin ja konferenssikeskuksen.

Hotellin hillitty väriskaala koostuu beigen, mustan ja kullan eri sävyistä. Laadukkaat materiaalivalinnat  ja tunnelmalliset valaistusratkaisut luovat tiloihin vaikuttavan ylellisen tunnelman. Hotellista löytyy monia uniikkeja yksityiskohtia kuten atriumin vaikuttava valaisin-installaatio sekä näyttävän sisääntuloaulan kaareva vastaanottotiski ja sen ympärille rakennettu sykkivä valaistusmaailma.  Oleellisia hotellin yhtenäiselle yleisilmeelle ovat myös dSignin suunnittelemat ilmeikkäät seinäpintaratkaisut ja mattografiikat, joiden teemoja on sovellettu niin huonesuunnitelmissa kuin spassakin.

Hotellin Abel Butcher -ravintolasta suunniteltiin muuntojoustava siten, että se toimii myös viihtyisänä aamiaishuoneena.

Hotellin uusi tyyli vakuutti matkailijoiden lisäksi myös hotelliketjun kansainvälisen johdon. Valmistuttuaan Hilton Tallinn Park nimettiin hotelliketjun tulevaisuuden suunnannäyttäjäksi.

Vuonna 2019 hotellin sisustus palkittiin kategoriansa parhaana International Property Awardseissa Lontoossa.