Sign suunnitteli kiinteistökehitysyhtiö Nrepin kanssa täysin uudenlaisen Noli Studios -hotellikonseptin, joka vastaa joustavasti uusimpiin elämisen tarpeisiin. Noli Studios tarjoaa pitkäaikaiseenkin käyttöön soveltuvia kodinomaisia studioita, joihin voi halutessaan yhdistää modernit hotelleista tutut palvelut.

Ensimmäinen kohde avattiin Katajanokalle lokakuussa 2019. Sörnäisten Noli avautui kuukautta myöhemmin.

Vaikka kyse on konseptista, jokainen Noli Studios -hotelli suunnitellaan oman näköisekseen alkuperäistä rakennusta kunnioittaen. Katajanokalla ilme on aikoinaan Keskon varastona toimineen rakennuksen henkeä mukaillen kotoisan robusti. Vaaleat alkuperäiset valubetonipilarit antavat luonnetta sekä aulatilojen että monen yksittäisen studion sisustukselle. Sörnäisten Noli sijaitsee 1960-luvulta peräisin olevassa Kansa-talossa.

Kaikkiin Noli Studios -kohteisiin kuuluu alakerrassa sijaitseva kaikille avoin ravintola. Noli Katajanokan asukkaiden käytössä ovat tämän lisäksi hotellin monimuotoiset yhteistilat työtiloineen ja yhteiskeittiöineen. Kuntosali ja spa kuuluvat myös hotellin mukavuuksiin.

Katajanokan hotellissa on 197 studiota, joiden koot vaihtelevat 18 ja 34 neliön välillä. Studioiden pohjakaavat on suunniteltu eri kohderyhmien tarpeiden mukaisiksi. Yhteisöllisyyttä kaipaaville sinkuille suunniteltujen studioiden lisäksi hotellista löytyy useamman huoneen yksiköitä esimerkiksi perheille tai etätyötä tekeville erillistä työhuonetta kaipaaville henkilöille. Myös 50/50 yhteishuoltajavanhempien tarpeet on otettu huomioon studioiden kokoja ja pohjakaavoja suunniteltaessa eikä lemmikkejäkään ole unohdettu.

Studion voi hankkia kalustamattomana, puolikalustettuna tai täydellisesti, astioita ja verhoja myöten varusteltuna.

Noli Katajanokan asukkaiden käytössä ovat hotellin monimuotoiset yhteistilat työtiloineen ja yhteiskeittiöineen. Kuntosali ja spa ja sauna kuuluvat myös hotellin mukavuuksiin.

Muuntojoustava aulatila toimii aamiaishuoneena, työskentely- ja seurustelutilana. Kirjastotila on luontainen osa kokonaisuutta.

Loungetiloihin on luotu kutsuvia puoliläpäisevien seinäkkeiden ja kasvien rajaamia soppeja, jotka sopivat hengailun lisäksi työntekoon tai palaverointiin. Sohvaryhmien lisäksi joukkoon on sijoiteltu myös korkeita pöytä- ja istuinryhmiä sekä viihdykkeitä kuten biljardipöytä. Tilassa on myös dSignin suunnittelemat hyllyköt.

Kodinomaisuus näkyy myös huoneissa. Hotelleille tyypillisten kiintokalusteiden sijaan studiot on konseptin mukaisesti kalustettu kodinomaisin irtohuonekaluin, joiden valinnoissa on kiinnitetty runsaasti huomiota niiden aistiystävällisyyteen. Persoonallisuutta huoneisiin tuovat kippi-ikkunoiden alkuperäiset, patinoituneet tammipokat.

Hotelleille tyypillisten upotettujen valaisinten sijaan studioissa on kodinomaiset irtovalaisimet ja seinänmitalla säilytystilaa henkilökohtaisille tavaroille.

Kaikissa studioissa on keittiö ja pyykinpesukone. Studioiden siivous kuuluu konseptin tarjoamiin palveluihin, mutta kerroksissa on myös yhteiset siivousvarusteet kuten pölynimurit, silitysraudat ja höyryttimet.

Vaikka kaikissa studioissa on omatkin keittiönsä, yhteisistä tiloista löytyy myös common kitchen. Tila tukee osaltaan yhteisöllisyyttä ja tarjoaa yksiöissäkin asuville asukkaille paikan järjestää kutsuja isommalle seurueelle. Aulan leffahuoneessa asukkailla on mahdollisuus järjestää myös yksityisiä elokuvailtoja. Myös tilojen muuntojoustavuuteen on kiinnitetty huomiota.